הרי קורס פסיכומטרי פרטי או בקבוצה בתקופת התיכון או אחריה מסוגלים לעלות הרבה ממש כסף, במטרה לחסוך קצת כסף או להיות הפתרון האידיאלי לאלו שמצבם פיננסית לא בשמיים קיים קורס פסיכומטרי לגמרי בחינם. קורס פסיכומטרי בחינם היא אופציה יותר מאידיאלית, משום שהיא אפשרות מעולה לתת הזדמנות לכל אותם אנשים שרוצים לגשת לבחינה ואין להם את האופציה בגין סיבה פיננסית. לכל אלו שהחליטו ללמוד קורס פסיכומטרי לבד זהו גלגל ההצלה האידיאלי בשבילו, משום שבמהלך הלימודים שגם ככה הם בחינם מעניקים לתלמיד הרבה תרגילים שלחלוטין מכינים אותם ושלל מבחנים לדוגמא.
שלום לכולם , וכמובן שלום רב לשר שלום שמחון:
שאלתי היא מדוע ישנה אפליה לזכאים למכסת מטילות בין תושבי הצפון ולשאר הארץ.
נכון שישנו את "חוק הגליל " אך משנת 1988 השתנו פני הדברים וכרגע האיום הוא יותר מכיוון עזה ובכלל האיום
הינו כולל.
נוסף על כך מדוע אין משרד החקלאות מתייחס לנושא שוויון הזדמנויות בעבודה וכמובן שכתוב בחוק כי אין להפלות בין קבוצה אחת לאחרת .
שלום שלום,
כל הכבוד על הפיילוט לשדרוג תשתיות בישובים הותיקים,
מושב היוגב שעומד ליפני הרחבה, אך בשל החלטות ממ"י אין סיכוי להנות מכספי המתישבים החדשים לשדרוג תשתיות בישוב הותיק ( שתשתיות אלו ישרתו גם את ההרחבה) עומד בפני מצב בילתי אפשרי של תשתיות ותיקות המחיבות שדרוג ככבישים, מדרכות ( שלא קיימות), קוי הולכת מים וחשמל, כל התשתיות האלו ישמשו גם את ההרחבה שתהיה בלב המושב. אך ניתן להשתלב בפיילוט הזה ומה תנאי ההצטרפות.
תודה ושוב כל הכבוד .
יהודה פינסקר - מזכיר היוגב
שלום כבוד השר,
יש לי שאלה לגבי חוק המים... אני מבין שכיום יש חוק שלכל בית בישראל יש הקצאה של מים לפי מספר הנפשות. אם חורגים מעל שימוש מסוים צריך לשלם קנס... יש לי חברים שהחליטו לקחת ילד בקשיים תחת חסותם והם משמשים כמשפחה אומנת. כשהם ביקשו להוסיף אותו כאדם שמתגורר אצלם בבית נאמר להם שהם לא יכולים מפני שהוא לא מאומץ... כרגע הם כנראה יחרגו מההקצאה... כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
תודה ושנה טובה!
אריק
אומרים שתקשורת נכונה מקצרת מרחקים...
אני מקווה שהאתר החדש (שנראה לא רע...) יקרב אותך לפעילים ולסתאם חברים...
עם קצת רצון והרבה יכולת,
אפשר לעשות את העבודה ולהשאיר את קדימה מאחורי העבודה !!!
שבת שלום
שלמה.
מפלגת העבודה החלה את מערכת הבחירות הנוכחית בנקודת שפל. יהיו הסיבות לכך אשר יהיו, כעת מחובת כולנו להתגייס להחזרת המפלגה למקומה הראוי בהנהגת המדינה.
אני מאמין בכל ליבי כי למפלגת העבודה המנהיג המנוסה והטוב ביותר והנבחרת האיכותית והמסורה ביותר. הנהגת העבודה מציגה גלריה של אנשים מתחומי התמחות מרכזיים- בטחון, כלכלה, חברה וחינוך.
יו"ר המפלגה, אהוד ברק, שיקם במהלך כהונתו כשר הבטחון את צה"ל ואת כושר ההרתעה של ישראל. חברי הסיעה ניהלו בממשלה ובכנסת מאבק על עקרונותינו הכלכליים- חברתיים, הן באמצעות דרישות תקציביות והן בהעברת שורת חוקים חברתיים. רשמנו הישגים מדהימים בכל הנוגע לתחום הכלכלי ולשמירת שלטון החוק.
מפלגת העבודה היא ביתם של אנשי ההתיישבות העובדת ותושבי המגזר הכפרי. אין עוד מפלגה הרואה בהתיישבות העובדת את ראש החץ של החברה הישראלית. כשר החקלאות פעלתי לפיתוח הכפר ולקידום תכניות לחיזוק אזורי פריפריה, לרבות עוטף עזה, באמצעות הפניית תקציבים ואמצעי ייצור לחקלאים באזורים אלו.
כדי שנוכל להמשיך לפעול ולקדם את הנושאים שהם בנפשה של החברה הישראלית- עלינו להחזיר אלינו את מצביעינו.
התנופה האחרונה בסקרים מצביעה על מגמה ברורה של חזרה הביתה. זה הזמן לעבודה!